Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine ilgilı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin iyi ruhsat olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Yangın bapsı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında özen edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem mesleklevinin yitirilmemesi kucakin hem de merdivenin sadece amacı için kullanılabilmesi derunin bu unsura dikkat edilmelidir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak muayene altına tuzakınmasına yardımcı olabilir ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Son olarak, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen vesair faktörler ortada servis ve bakım maliyetleri konum kırmızıır. Yangın merdiveni sistemi nizamlı olarak hizmet ve kontrollerin gestaltlması müstelzim bir donanımdır.

Olası yangın yahut rastgele bir tehlike yerinde binayı kısaltarak sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları yapılmaktadır.

Yangın ve müstacel kalıp anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da deyiş edilen bu kanat bazı modellerde uygun kapı koluna müşabih. 

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere birlik yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate kızılınarak muktezi adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Umumiyetle maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin şerik noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Ulaşım kolaylığı temin etmek amaçlı konstrüksiyonlmış merdivenlerin haricinde emanet güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Yaşantı kurtarmak hesabına yangın merdivenleri zarfında beşer çitndıran bütün konstrüksiyonlarda olmalıdır.

Yangın merdiveni kapıları, yangına karşı güçlü metanet gösteren malzemelerden gestaltlmış olmalıdır. Yangın Merdiveni Kapısı çoğunlukla yangına dayanıklı çelik yahut ilenmeşap malzemeler tercih

Report this wiki page